Gündem

Zeynep Tokuş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Zeynep Tokuş son hali

Deli Yürek’in güzel Zeynep Tokuş’un son halini görenler gözlerine inanamıyor. eski güzeli Zeynep Tokuş oyunculuğu bıraktı ve farklı bir alan yöneldi. Yoga eğitmenliği yapan 3 çocuk annesi Zeynep Tokuş sosyal medya hesabından da sıkça paylaşımlar yapıyor. Son olarak çıktığı tekne tatilinde paylaştığı fotoğrafla gündem olan Tokuş’u görenler hayran oluyor. Peki Zeynep Tokuş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Zeynep Tokuş son hali

Zeynep Tokuş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Zeynep Tokuş son hali

ZEYNEP TOKUŞ KİMDİR?

Zeynep Tokuş, 1977 doğumlu ve Ankara, Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

1998 Star TV Güzellik Yarışması’nda birinci olmuştur. 1999 yılında Deli Yürek adlı dizide Zeynep rolünü canlandırarak oyunculuğa adım attı. Yazgı (2001) filmindeki rolüyle 13. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü kazandı. Ünlü dizi çocuklar duymasında Meltem karakterini bir süre Pınar Altuğ yerine canladırmıştır (2014) .

Zeynep Tokuş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Zeynep Tokuş son hali

2007 yılında katıldığı Buzda Dans adlı yarışmada birincilik elde etti.

Zeynep Tokuş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Zeynep Tokuş son hali

İlk evliliğini (2000-2004) iş adamı Bülent Helvacı ile yapan Tokuş’un bu evliliğinden oğlu Alp dünyaya geldi. Jinekolog Alp Nuhoğlu ile evliliğinden de (2005-2009) oğlu Ali dünyaya geldi. Üçüncü evliliğini Ağustos 2011’de Erdem Yılmaztürk’le yaptı. Bu evlilikten de bir kız çocuğu olan Tokuş, üç evliliğinden toplam üç çocuk annesidir.

Zeynep Tokuş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Zeynep Tokuş son hali

Filmografisi
Ayrılık (2009) – Tehmine
Umut (2009) – Suna Ergin
Kardelen (2008) – Miray
Beyaz Melek (2007) – Nazlı
Vizontele Tuuba (2003) – Asiye
Eski Şehrin İnsanları (2003) – Nedime Hanım
Hırçın Menekşe (2003) – Deniz
Yazgı (2001) – Sinem
Vizontele (2001) – Asiye
Deli Yürek (1998-2001) – Zeynep

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı