Magazin

Sosyal medya hesabından duyurdu! Metin Şentürk koronavirüse yakalandı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu.

test sonucunun pozitif çıktığını açıklayan Metin Şentürk paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili dostlar Covid-19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şuan iyi ve endişe edilecek bir durum yok. Bu haberi benden duyun istedim. Önlemlere dikkat edin, hepinizi seviyorum”

METİN ŞENTÜRK KİMDİR?

Metin Şentürk, 16 Mayıs 1966 tarihinde Fatih, İstanbul’da doğmuştur. Üç yaşındayken geçirdiği sonucunda gözlerini kaybetmiştir. Öğrenim hayatına İstinye’de bulunan, görme engelliler için eğitim veren okulda başlamıştır. Lise döneminde Büyükçekmece Lisesi’nde gözleri tamamen gören öğrenciler ile birlikte okumuş ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’na girmiştir. 1987-1988 yılında konservatuvarı bitirmiştir.

Sosyal medya hesabından duyurdu! Ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandı

Metin Şentürk 2 Nisan 2010’da dünyanın en hızlı görme engelli sürücüsü olmayı başarmıştır. Ralli sürücüsü olan Volkan Işık’ın radyo yardımıyla GAP Havaalanı’nda Ferrari F430 sürmüştür. Metin Şentürk 303.62 km/h hıza ulaşmayı başarmıştır. Daha önceki resmi rekor İngiliz Mike Newman’a aittir. (284 km/h)

Sosyal medya hesabından duyurdu! Ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandı

Siyasi yaşamı

Şentürk Haziran 2015 genel seçimlerinde İstanbul 2. bölgeden bağımsız milletvekili adayı olmuştur.

Sosyal medya hesabından duyurdu! Ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandı

Diskografi

Elimdeki Fotoğrafın, (1987 – Yaşar Kekeva Plak)
Bırakma Beni, (1991 – Yaşar Kekeva Plak)
Allah Biliyor, (1992 – Raks Müzik)
Yaktın Beni, (1993 – Raks Müzik)
Sana Aitim, (1995 – Raks Müzik)
Son Nokta, (1996 – Raks Müzik)
Dünya Güzeli, (1997 – Raks Müzik)
Sahte Dünya, (1999 – Prestij Müzik)
Hazinem, (2000 – Prestij Müzik)
Yolun Yarısı,(2001 – Şentürk Müzik)
Dönmem Gerek,(2002 – Şentürk Müzik- Mod Müzik)
Kalpten Kalbe,(2003 – Avrupa Müzik)
Masal,(2006 – Seyhan Müzik)
Zamanda Yolculuk,(2008 – Seyhan Müzik)
Metin Şentürk ile Türk Sanat Müziği, (2009 – Seyhan Müzik)
Bana Sen Lazımsın, (2012 – Seyhan Müzik)
Kelebek , (2015 – DMC)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı